Impresszum

Szolgáltató

Ez a honlap (tablotar.hu) Horváth Zoltán magánszemély (továbbiakban "Szolgáltató") tulajdona. A szolgáltató kereskedelmi tevékenységet nem folytat, szolgáltatást, terméket nem értékesít.

2018-ig Csákány László üzemeltette az oldalt, illetve az elmúlt években az Ő közreműködésével kerültek be a képek manuálisan a feltöltőrendszer beüzemelése előtt. Köszönjük!

Adatvédelem

Felhasználók által feltöltött tartalom

Az oldalon feltölthető tartalmak (tablóképek) a felhasználók személyi azonosítására nem alkalmasak. Felhasználóink Önként, saját szándékból töltik fel osztályuk tablóképét, amely felett a Szolgáltató legjobb tudomása szerint az iskolák nem tartanak fent szellemi tulajdon jogot.

Harmadik fél

Az oldal használatával a látogató elfogadja, hogy az oldal harmadik félen keresztül (Google) cookie-kat használ, amelyek forgalmi adatokat gyűjtenek.

A Szolgáltató és a Látogató harmadik féllel történő kapcsolatának részleteiről a következő linken keresztül olvashat: Google Analytics Terms

Az oldalon elhelyezett hirdetések, szöveges linkek a Google és hirdetési partnereinek tulajdona. Ezeken és a kapcsolódó hivatkozásokon fellelhető tartalomért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a hirdetési felületek tartalmáért, illetve a hirdetéssel népszerűsített termékért vagy szolgáltatásért.

Kapcsolat

Loading